Reiki Kennismaking & Informatieavond: Ontdek de Wereld van Usui Shiki Ryoho.

Reiki Kennismaking & Informatieavond: Ontdek de Wereld van Usui Shiki Ryoho

Wij vinden het belangrijk dat er plekken zijn waar je naartoe kunt gaan om vragen te stellen en de beoefening van Reiki eens kan ervaren en onderzoeken. Wellicht denk je eraan om een Reiki cursus te gaan doen? misschien zijn er andere vragen. We helpen je graag en willen je van alle informatie en aandacht voorzien om je verder te helpen op je persoonlijke pad.

Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk die nieuwsgierig is naar de beoefening Usui Shiki Ryoho. We hebben het hier onder andere over Reikicursus Eerste Graad, en Reikicursus Tweede Graad. Ook wel Reiki 1 en Reiki 2 genoemd.

Het is ook een plek waar je kunt ervaren hoe het voelt om Reiki te ontvangen. Een plek waar je kunt ervaren hoe het is om Reiki bezig te zijn. Je kunt gewoon op je stoel of kruk blijven zitten. We kunnen je een stoelbehandeling geven van ongeveer 10 minuten als je dat zou willen. Het is ook de plek waar je vragen kunt stellen en waar je twee Reikimasters kunt ontmoeten.

Laat even weten als je wilt komen. Er kunnen ongeveer 15 mensen plaats nemen in de ruimte bij Kenniscentrum weerbaarheid, KCW Enschede. Je kunt tijdens deze kennismaking & informatieavond kennis maken met Reikimaster Mirjam Top-Termaat van Reiki Twente en Reikimaster Roy Salomons van Reikicentrum Salomons. Beide Reikimasters zijn lid van de Reiki Alliance en vertegenwoordigen de traditionele Reiki methode van Usui Shiki Ryoho.

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website of emailadres: info@roysalomons.nl of reikitwente@hotmail.com of 06 36064274, ook berichtje via WhatsApp is oké.

informatieavond

Gegevens

Datum

27 mei
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00
Categorieën
Tags:

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS