netwerk

usui shiki ryoho

Hieronder vind je een kaart van de wereld met daarop de locatie van de Reikimasters van Usui Shiki Ryoho die aangesloten zijn bij de Reiki Alliance.

klik HIER op naar de wereldmap te gaan.

netwerk

The Reiki Alliance
De Reiki Alliance is een internationale gemeenschap van Reikimasters die toegewijd zijn aan de beoefening van Usui Shiki Ryoho.

Ondertussen hebben we als groep Reikimasters een gezamenlijk website opgericht waarin we onze cursussen aanbieden. www.reikicursus.nl is een platform dat reikicursussen per plaats en provincie overzichtelijk probeert te rangschikken. We bieden daar onze eerste graad, tweede graad, en Reikimaster opleidingen aan, volgens de traditie van Usui Shiki Ryoho. De website benadrukt het belang van zelfbehandeling, de behandeling van anderen, en de ontwikkeling en verdieping die met de beoefening gepaard gaan. Er is een netwerk van toegewijde en ervaren Reikimasters beschikbaar door heel Nederland. De cursussen richten zich op het overbrengen van universele levensenergie via handoplegging om de energiebalans en ontspanning te bevorderen.

Voor meer details, bezoek Reikicursus.nl.

Kijk hier voor de agenda in Nederland van de aangesloten Reikimaster van The Reiki Alliance van Usui Shiki Ryoho: www.reikicursus.nl

Wil je meer
weten of heb je vragen?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons.