Reikicursus 1 eerste graad in Enschede – 4 daagse

Ervaar een Persoonlijke Groei met Reiki 1 – Eerste Graad Reikicursus

Ben je geïnteresseerd in Reiki en wil je leren hoe je jezelf en anderen kunt behandelen met deze helende energie? Deze driedaagse cursus is ontworpen om je vertrouwd te maken met de eerste graad van Reiki. Door Reiki te beoefenen, begin je aan een proces van zelfontdekking, waarbij je de voordelen leert kennen van een bewuste verbinding met universele levensenergie. De cursus biedt een duidelijke basisbehandelmethode.

Je leert 12 handposities die je helpen om zowel jezelf als anderen een effectieve Reikibehandeling te geven. Tijdens de cursus kun je persoonlijke groei ervaren en nieuwe ontdekkingen doen, of oude processen afronden en nieuwe hoofdstukken in je leven starten.

Deelnemers hebben vaak gedeeld hoe de cursus hen heeft geholpen. Het blijkt steeds weer dat Reiki biedt wat iemand nodig heeft.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse heelkunst die werkt met het overbrengen van universele levensenergie door middel van handoplegging. Het bevordert het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam en brengt ontspanning en balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. In deze Reiki 1 cursus eerste graad leer je de basisbeginselen van Reiki, de geschiedenis en de principes achter deze vorm van energiewerk.

Ontdek het geschenk van een bewuste verbinding met de helende Reiki-energie. Deze vierdaagse cursus is speciaal ontworpen om je volledig vertrouwd te maken met de eerste graad van Reiki en de positieve veranderingen die het met zich mee kan brengen.

Wat kun je verwachten tijdens de Reiki 1 – Eerste Graad cursus:

  • Leer hoe je jezelf en anderen effectief kunt behandelen met behulp van 12 traditionele handposities, zoals onderwezen door dr. Chujiro Hayashi aan Hawayo Takata in 1936 in de Hayashi Reiki Kenkyūkai.
  • Ervaar een persoonlijke groei op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki voedt namelijk de persoonlijke groei en kan helpen om blokkades in het menselijke systeem te herstellen.
  • Ontdek de minerale (basis) behandelmethode, die specifiek is gericht op het ondersteunen van de energie van organen en het ontgiften van het lichaam.
  • Versterk de verbinding met jezelf en ontdek een nieuw leren wat je mogelijk nieuwe inzichten brengt.

Cursusdetails:

Datum: donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag (zie tijden hieronder)

Donderdagavond 20:30 – 22:30

Vrijdagavond 19:30 – 21:30

Zaterdag 10:00 – 13:00

Zondag 10:00 – 13:00

Reikimaster: Roy Salomons

Deze Reiki cursus wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde Reikimaster die bekend is met het Usui Shiki Ryoho Reiki-systeem. Bij de afronding van deze cursus ontvang je van Roy een traditioneel Reiki 1 certificaat die afkomstig is van de Reiki Alliance.

Investering in jezelf:

  • Cursuskosten: €150 per persoon
  • Bijdrage in de kosten: €30
  • Totaal: €180

Locatie: [Kenniscentrum Weerbaarheid – Van Limborchstraat 33 – 7521 DS Enschede] [Contactpagina]

Aanmelden:

Schrijf je in via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar: info@roysalomons.nl

Na het voltooien van deze cursus ben je van harte welkom om op vrijdagavonden deel te nemen aan onze Reiki behandelavonden, waar je met andere beoefenaars Reiki kunt uitwisselen.

Voor meer informatie over onze vorm en beoefening van Reiki, bezoek onze website: [Reikibehandeling uit 1936] of [Usui Shiki Ryoho]

Voor meer informatie over ons, de docent en de vorm van Reiki-opleidingen, bezoek onze website: [Over Ons]

Een belangrijk aspect van Reiki is de minerale behandelmethode, gericht op het ondersteunen van de energie van organen en het bevorderen van lichaamsontgifting. Dit alles zal je helpen om jezelf en anderen te behandelen met de krachtige helende energie van Reiki.

Bij Reikicentrum Salomons vind je ook ondersteuning die je nodig bent na je cursusweekend om je te ondersteunen in je ontwikkelen als Reiki-beoefenaar. Ik zie ernaar uit om je te verwelkomen en samen te groeien in dit prachtige helende avontuur.

Gegevens

Datum

01 - 02 nov
Verlopen!

Urenschema

Donderdagavond

20:30 - 22:30
Kennismaking
Tijdens deze eerste twee uur leren we elkaar beter kennen, deelt Roy zijn Reikiverhaal en ontvangen jullie de eerste inwijding, daarna gaan we dieper in op de zelfbehandeling

Vrijdagavond

19:30 - 21:30
Stoelbehandeling
Tijdens deze twee uur gaan we opnieuw de zelfbehandeling onderzoeken en leer ik jullie de stoelbehandeling en ontvangen jullie de tweede inwijding

Zaterdagochtend

10:00 - 13:00
Tafelbehandeling deel 1
Tijdens deze drie uur gaan we in op de wijze van het geven van een tafelbehandeling en ontvangen jullie de derde inwijding

Zondagochtend

10:00 - 13:00
Tafelbehandeling deel 2
Tijdens laatste drie uur ronden we de kennis en kunde rondom het geven van een tafelbehandeling af en ontvangen jullie van mij de vierde inwijding met daarbij het bijbehorende officiële Reiki 1 certificaat van de Reiki Alliance.

Tijd

08:00 - 18:00
Categorieën

Organisator

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS