Reiki Behandelavond

Heb je in je leven een Reiki Cursus gedaan? Lijkt het je leuk om samen met andere Reiki beoefenaars Reiki Behandelingen uit te wisselen? Dan is de behandel avond de perfecte gelegenheid om bij elkaar te komen en energie en ervaringen uit te wisselen. Iedereen is welkom, ook mensen van andere Reiki stromingen.

Het enige dat je nodig bent is een eigen ruime handdoek en/of dekentje die je op de behandeltafel kunt leggen, om zelf op te liggen. Neem eventueel een extra dekentje mee dat over je voeten kan worden gelegd als dat comfortabel voelt.

Je mag zelf bepalen bij aanvang met wie je energie uit gaat wisselen. Combinaties kunnen er ook gemaakt worden denk hierbij aan 3 mensen aan een behandeltafel.

Over het algemeen zijn er een aantal steeds overlappende en terugkerende effecten van Reiki zichtbaar. Deze zijn, Reiki werkt ontgiftend, Reiki gaat zoals water naar de plek in het lichaam waar het op dat moment nodig is, Reiki zorgt ervoor dat blokkades in het menselijke systeem kunnen worden geheeld, Reiki voedt de persoonlijke groei op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als ook op spiritueel gebied.

We beginnen om 19:30 uur met koffie en thee, vervolgens gaan we beginnen met een korte introductie en zelfbehandeling van 9 minuten.

Duur: 19:30 – 22:00 uur (met uitloop mogelijk tot 22:30)

Kosten: 10 euro per persoon per keer, thee of koffie is natuurlijk inbegrepen.

We hebben ruimte voor totaal 12 mensen, laat ons s.v.p. even weten via het contactformulier of email dat je wilt komen.

Aanmelden kan via een inschrijving van onderstaande formulier of door een mail te sturen naar emailadres: info@roysalomons.nl. Aanmelden kan ook door te bellen naar: 06 36064274, ook berichtje via WhatsApp mag.

Inschrijven

Deelname
Available Tickets: 11
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Gegevens

Datum

02 dec

Tijd

(met uitloop mogelijk tot 22:30)
19:30 - 22:00

Kosten

€10,00
Categorieën
Tags: Reiki

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS