Cursus eerste graad (opleiding) REIKI 1 in Enschede – ervaar een Persoonlijke Groei met Reiki 1

Ervaar een Persoonlijke Groei met Reiki 1 – Eerste Graad

Ben je nieuwsgierig naar Reiki en wil je leren hoe je jezelf en anderen kunt behandelen met deze helende energie? Zoek dan niet verder! Onze Reiki 1 – Eerste Graad cursus biedt jou de perfecte gelegenheid om te beginnen met het verkennen van de wereld van Reiki.

Wat is Reiki?

Reiki is een eeuwenoude Japanse helende kunst die gebaseerd is op het overbrengen van universele levensenergie door middel van handoplegging. Het bevordert natuurlijke genezing, ontspanning en balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens onze Reiki 1 cursus leer je de basisbeginselen van Reiki, de geschiedenis en de principes achter deze prachtige vorm van energiewerk.

Ontdek het geschenk van een bewuste verbinding met de helende Reiki-energie tijdens onze inspirerende Reiki 1 – Eerste Graad cursus. Deze drie daagse cursus is ontworpen om je volledig vertrouwd te maken met de eerste graad van Reiki en je te laten genieten van de vele positieve veranderingen die dit met zich meebrengt.

Wat kun je verwachten tijdens de Reiki 1 – Eerste Graad cursus:

 • Leer hoe je jezelf en anderen effectief kunt behandelen met behulp van 14 traditionele handposities, zoals onderwezen door dr. Chujiro Hayashi aan Hawayo Takata in 1936 in de Hayashi Reiki Kenkyūkai.
 • Ervaar een diepe ontwikkeling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki voedt persoonlijke groei en kan blokkades in het menselijke systeem helpen genezen.
 • Ontdek de minerale behandelmethode, die specifiek is gericht op het ondersteunen van de energie van organen en het ontgiften van het lichaam.
 • Versterk je verbinding met de universele levensenergie, die Reiki uniek en krachtig maakt in zijn helende werking.

Cursusdetails:

Datum: Vrijdagavond, zaterdag en zondag (zie tijden hieronder)

Vrijdagavond 19:00 – 22:00

Zaterdag 10:00 – 16:00

Zondag 10:00 – 13:00

Reiki Docent en Master: Roy Salomons

Deze Reiki cursus wordt geleid door een ervaren en gecertificeerde Reikimaster die bekend is met het Usui Shiki Ryoho Reiki-systeem. Met de deskundige begeleiding zul je vertrouwd raken met de technieken en de ethiek van Reiki-behandelingen.

Investering in jezelf:

 • Cursuskosten: €150 per persoon
 • Bijdrage in de kosten: €30
 • Totaal: €180

Locatie: [Kenniscentrum Weerbaarheid – Van Limborchstraat 33 – 7521 DS Enschede] [Contactpagina]

Aanmelden:

Schrijf je in via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar: info@roysalomons.nl

Na het voltooien van deze cursus ben je van harte welkom om op vrijdagavonden deel te nemen aan onze Reiki behandelavonden, waar je met andere beoefenaars Reiki kunt uitwisselen.

Kom en ontdek de transformerende kracht van Reiki 1. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende reis van persoonlijke groei en helende energie!

Bij de afronding van deze cursus (opleiding) ontvang je van mij een traditioneel Reiki 1 certificaat die afkomstig is van de Reiki Alliance.

Voor meer informatie over onze vorm en beoefening van Reiki, bezoek onze website: [Reikibehandeling uit 1936] of [Usui Shiki Ryoho]

Plan nu jouw Reiki-reis:

Benut deze kans om Reiki te leren en een positieve verandering te ervaren in jezelf en anderen. Schrijf je vandaag nog in voor deze Reiki 1 – Eerste Graad cursus en neem de eerste stap op het pad van heling, balans en bewustzijn.

Voor meer informatie over ons, de docent en de vorm van Reiki-opleidingen, bezoek onze website: [Over Ons]

Wacht niet langer, verrijk je leven met Reiki en word een beoefenaar van deze prachtige helende kunst. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Reiki 1 cursus!

Ontdek een diepgaande reis naar fysieke, emotionele, mentale en spirituele heling met Reiki. Het bevordert het natuurlijke genezingsproces en creëert balans op alle niveaus van je wezen.

Tijdens deze Reiki-cursus leer je niet alleen de Reiki-technieken, maar ook de fundamenten van deze prachtige helende methode. We duiken in de Reiki-principes en verkennen de fascinerende geschiedenis van deze geneeswijze.

Een belangrijk aspect van Reiki is de minerale behandelmethode, gericht op het ondersteunen van de energie van organen en het bevorderen van lichaamsontgifting. Dit alles zal je helpen om jezelf en anderen te behandelen met de krachtige helende energie van Reiki.

Als Reiki-beoefenaar kun je een essentiële rol spelen in het bevorderen van heling en welzijn. Met het behalen van het Reiki Alliance-certificaat na voltooiing van de Reiki-opleiding, ben je volledig gekwalificeerd om als Reiki-behandelaar anderen te helpen op hun reis naar gezondheid en evenwicht.

Onze Reiki-cursus is een interactieve en leerzame ervaring waarin je zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden zult opdoen. Tijdens de cursus leer je niet alleen de technieken van Reiki, maar ook over de energie-uitwisseling die essentieel is voor een succesvolle behandeling.

Bij ons vind je alle ondersteuning die je nodig hebt om je te ontwikkelen als Reiki-beoefenaar. Onze ervaren Reiki-docenten zullen je begeleiden op je reis naar zelfontdekking en heling. Na het succesvol afronden van de Reiki-cursus ontvang je een traditioneel Reiki-certificaat als erkenning van je inzet en prestatie.

Kom bij ons en ontdek de transformerende kracht van Reiki. Onze Reiki-website biedt meer informatie over onze cursussen en beoefening van Reiki. Schrijf je vandaag nog in voor onze inspirerende Reiki-cursus en zet de eerste stap op het pad van heling, balans en bewustzijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te groeien in dit prachtige helende avontuur.

 

Reiki 1

 • Date & Ticket
 • Attendee Info
 • Betaling
 • Complete
Deelname
EUR
Available Tickets: 10
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Gegevens

Datum

08 - 10 dec

Urenschema

Dag 1 (avond)

19:00 - 22:00
Avond 1 van de Reiki cursus 1e graad
Kennismaking, Reiki verhaal & geschiedenis, leren hoe je een zelfbehandeling doet, leren hoe je een stoelbehandeling geeft.

Dag 2 (overdag)

10:00 - 16:00
Dag 2 van de Reiki cursus 1e graad
Beginnen we met een zelfbehandeling, fase 1 van hoe geef ik een Reiki tafelbehandeling dan fase 2 van hoe geef ik een Reiki tafelbehandeling, reflecteren op de Reiki beginselen.

Dag 3 (ochtend)

10:00 - 13:00
Dag 3 van de Reiki cursus 1e graad
Beginnen we met een zelfbehandeling, dan gaan we tafelbehandelingen doen, samenvatting, certificaat, afronding

Tijd

19:00 - 13:00

Kosten

€180,00

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS