Cursus eerste graad REIKI 1 in Enschede – Usui Shiki Ryoho

Ervaar een Persoonlijke Groei met Reiki 1 – Eerste Graad

Deze cursus biedt je de kans om je te verdiepen in de eerste graad van Reiki en te ervaren hoe het je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kan beïnvloeden. Gedurende de drie dagen leer je alle basisvaardigheden om effectief met Reiki te werken. Je zult leren hoe je jezelf kunt behandelen met je handen en hoe je anderen kunt behandelen met 12 specifieke handposities, volgens de traditionele methode onderwezen door dr. Chujiro Hayashi aan Hawayo Takata in 1936.

Een van de eigenschappen van Reiki is het ontgiftende effect; het stroomt als water naar de gebieden in je lichaam waar het op dat moment het meest nodig is. Het heeft ook de capaciteit om blokkades in het menselijke systeem te helen en harmonie te brengen.

Ben je geïnteresseerd in Reiki en wil je leren hoe je jezelf en anderen kunt behandelen met deze helende energie? Deze driedaagse cursus is ontworpen om je vertrouwd te maken met de eerste graad van Reiki. Door Reiki te beoefenen, vergroot je ook het proces van zelfontdekking, waarbij je de voordelen leert kennen van een bewuste verbinding met universele levensenergie.

Tijdens de cursus kun je een persoonlijke groei ervaren en nieuwe ontdekkingen doen, of juist oude processen afronden en nieuwe hoofdstukken in je leven starten. De inwijding in Reiki versterkt de verbinding met jezelf.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse woord welke wijst naar een heelkunst die werkt met het overbrengen van universele levensenergie door middel van handoplegging. Het bevordert het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam en brengt ontspanning en balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. In deze Reiki 1 cursus eerste graad leer je de basisbeginselen van Reiki, de geschiedenis en de principes achter deze vorm van energiewerk.

Wat kun je verwachten tijdens de Reiki 1 – Eerste Graad cursus:

  • Leer hoe je jezelf en anderen effectief kunt behandelen met behulp van 12 traditionele handposities, zoals onderwezen, gevormd, door dr. Chujiro Hayashi aan overgedragen aan Hawayo Takata in 1936 in de Hayashi Reiki Kenkyūkai.
  • Ervaar een persoonlijke groei op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
  • Ontdek de minerale (basis) behandelmethode, die specifiek is gericht op het ondersteunen van de energie van organen en het ontgiften van het lichaam.
  • Versterk de verbinding met jezelf en ontdek een nieuw leren wat je mogelijk nieuwe inzichten brengt.

Cursusdetails:

Datum: Vrijdagavond, zaterdag en zondag (zie tijden hieronder)

Vrijdagavond 19:00 – 22:00

Zaterdag 10:00 – 16:00

Zondag 10:00 – 13:00

Voor het opgeven voor deze Reiki 1 cursus kun je onderstaande aanmeldingsformulier versturen. Als je graag Reiki wil leren maar de huidige datums komen je niet uit, geen probleem, stuur me een email en dan plannen we samen een nieuwe cursusdatum.

Reikimaster: Roy Salomons

Deze Reiki cursus wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde Reikimaster die bekend is met het Usui Shiki Ryoho Reiki-systeem. Bij de afronding van deze cursus ontvang je dan ook van Roy een traditioneel Reiki 1 certificaat die afkomstig is van de Reiki Alliance.

Investering in jezelf:

Cursuskosten: €250 per persoon

Locatie: [Kenniscentrum Weerbaarheid – Van Limborchstraat 33 – 7521 DS Enschede] [Contactpagina]

Aanmelden: Schrijf je in via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar: info@roysalomons.nl

Na het voltooien van deze cursus ben je van harte welkom om op vrijdagavonden deel te nemen aan onze Reiki behandelavonden, waar je met andere beoefenaars Reiki kunt uitwisselen.

Voor meer informatie over onze vorm en beoefening van Reiki, bezoek onze website: [Reikibehandeling uit 1936] of [Usui Shiki Ryoho]

Voor meer informatie over ons, de docent en de vorm van Reiki-opleidingen, bezoek onze website: [Over Ons]

Reiki 1

  • Date & Ticket
  • Attendee Info
  • Betaling
  • Complete
Deelname
EUR
Available Tickets: 9
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Gegevens

Datum

04 - 06 okt

Urenschema

Dag 1 (avond)

19:00 - 22:00
Avond 1 van de Reiki cursus 1e graad
Kennismaking, Reiki verhaal & geschiedenis, leren hoe je een zelfbehandeling doet, leren hoe je een stoelbehandeling geeft.

Dag 2 (overdag)

10:00 - 16:00
Dag 2 van de Reiki cursus 1e graad
Beginnen we met een zelfbehandeling, fase 1 van hoe geef ik een Reiki tafelbehandeling dan fase 2 van hoe geef ik een Reiki tafelbehandeling, reflecteren op de Reiki beginselen.

Dag 3 (ochtend)

10:00 - 13:00
Dag 3 van de Reiki cursus 1e graad
Beginnen we met een zelfbehandeling, dan gaan we tafelbehandelingen doen, samenvatting, certificaat, afronding

Tijd

19:00 - 13:00

Kosten

€250,00

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS