Cursus eerste graad (opleiding) REIKI 1 in Enschede

Reiki 1. De eerste graad brengt het geschenk van een bewuste verbinding met de Reiki-energie.

Hiermee krijg je toegang tot meer levensenergie, die Reiki genoemd wordt. Je kunt het niet leren, je kunt het alleen maar krijgen via een initiatie door een Reiki Master. Daarna heb je Reiki en kun je het altijd gebruiken. Er vinden echte veranderingen plaats, je ervaart een persoonlijke groei die alleen maar goede kanten heeft.

Tijdens deze drie daagse cursus leer ik je alles om volledig met de eerste graad te kunnen werken. Met Reiki zul je zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als ook op spiritueel gebied een ontwikkeling door kunnen maken. Ik leer je in de cursus hoe je jezelf via je handen kunt behandelen en ook hoe je een ander kunt behandelen middels 12 handposities. Je leert in deze cursus de behandelmethode zoals dr. Chujiro Hayashi dit in de Hayashi Reiki Kenkyūkai in 1936 aan Hawayo Takata onderwees. Het is in dat kader een traditionele manier van behandelen.

Over het algemeen zijn er een aantal steeds overlappende en terugkerende effecten van Reiki zichtbaar. Deze zijn; Reiki werkt ontgiftend; het gaat zoals water naar de plek in het lichaam waar het op dat moment nodig is; de energie kan er ook voor zorgen dat blokkades in het menselijke systeem worden geheeld. Reiki voedt de persoonlijke groei op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als ook op spiritueel gebied.

Kleine wondjes herstel je zonder problemen. Diepere zaken, als een chronische ziekte, nemen meer tijd. Bij deze diepere zaken is het niet altijd zeker wat de uitkomst is. Soms is dat een dieper bewustzijn van wat er werkelijk aan de hand is en soms geneest het. Met Reiki ben je niet opeens dokter, we raden iedereen aan om als dat nodig is gewoon naar de dokter te blijven gaan.

Cursus vorm:
Een Reiki cursus eerste graad is ongeveer 12 uur verdeeld over drie dagen.

vrijdagavond 19:00 tot 22:00,

zaterdag van 10:00 tot 16:00 en

zondag van 10:00 tot 13:00.

De eerste graad cursus wordt gegeven door Roy Salomons.

De kosten voor deze cursus is 150 euro per persoon + 30 euro voor een bijdrage in de kosten = totaal 180 euro.

Aanmelden kan via een inschrijving van onderstaande formulier of door een mail te sturen naar emailadres: info@roysalomons.nl.

  • Date & Ticket
  • Attendee Info
  • Betaling
  • Complete
Deelname
EUR
Available Tickets: 10
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Gegevens

Datum

21 - 23 apr

Urenschema

Dag 1 (avond)

19:00 - 22:00
Avond 1 van de Reiki cursus 1e graad
Kennismaking, Reiki verhaal & geschiedenis, leren hoe je een zelfbehandeling doet, leren hoe je een stoelbehandeling geeft.

Dag 2 (overdag)

10:00 - 16:00
Dag 2 van de Reiki cursus 1e graad
Beginnen we met een zelfbehandeling, fase 1 van hoe geef ik een Reiki tafelbehandeling dan fase 2 van hoe geef ik een Reiki tafelbehandeling, reflecteren op de Reiki beginselen.

Dag 3 (ochtend)

10:00 - 13:00
Dag 3 van de Reiki cursus 1e graad
Beginnen we met een zelfbehandeling, dan gaan we tafelbehandelingen doen, samenvatting, certificaat, afronding

Tijd

19:00 - 13:00

Kosten

€180,00

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS