Cursus tweede graad (opleiding) REIKI 2 – ontdek de Krachtige Transformatie van Reiki 2

Ontdek de Kracht van Reiki 2 de tweede graad- Schrijf je nu in voor onze speciale cursus!

Wil jij je spirituele reis naar een hoger niveau tillen? Dan is Reiki 2 de perfecte stap voor jou! Tijdens deze bijzondere cursus leer je alles over het betoverende gebied van de tweede graad, waarin je Reiki op afstand kunt versturen en krachtige mental healing kunt bieden aan jezelf én aan anderen. Een unieke ervaring die je hart en hoofd laat samenwerken, waardoor je denken zachter wordt en je jezelf met meer liefde zult omarmen.

Reiki is een eeuwenoude Japanse helingsmethode die werkt met universele levensenergie. Bij Reiki 1 heb je al geleerd hoe je deze energie kunt kanaliseren en gebruiken voor zelfgenezing en het genezen van anderen. Met Reiki 2 krijg je toegang tot een geheel nieuw niveau van bewustzijn en heling. Het is een waardevolle stap in je spirituele ontwikkeling.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van Reiki 2 is het vermogen om Reiki op afstand te versturen. Dit betekent dat je helende energie kunt sturen naar mensen, situaties, of zelfs naar momenten in het verleden of de toekomst. Stel je voor dat je jezelf een Reiki-behandeling kunt geven op het moment van je geboorte om eventuele blokkades of trauma’s te helen die je tot nu toe hebben beïnvloed. Of stuur helende energie naar een sollicitatiegesprek dat je binnenkort hebt, om jezelf te ondersteunen en de beste versie van jezelf te presenteren.

Naast het versturen van Reiki op afstand, leer je met Reiki 2 ook hoe je een krachtige mental healing kunt geven. Dit betekent dat je niet alleen fysieke klachten kunt behandelen, maar ook dieper kunt ingaan op emotionele en mentale blokkades. Deze vorm van heling is zeer effectief en kan leiden tot diepgaande transformaties in het leven van mensen.

Het ervaren van Reiki 2 kan een mystieke reis zijn, waarbij je bewustzijn zich verruimt en je een dieper begrip krijgt van de onderlinge verbondenheid van alles in het universum. De symbolen van de tweede graad spelen hierbij een belangrijke rol. Deze symbolen worden aan je geopenbaard tijdens de cursus en geven je toegang tot het gebied van de tweede graad.

Met Reiki 2 begint jouw actieve spirituele ontwikkeling. Veel mensen ervaren na het doen van de tweede graad een versterking van hun eigen energie en een diepere verbinding met hun innerlijke wijsheid. Je leert ook bijbehorende mantra’s en mudra’s, wat een bijzondere manier is om je heelkunst te verdiepen.

Reiki 2 brengt je op een mysterieuze manier nog dichter bij de non-duale aard van jezelf. Het leert je dat er een onderlinge verbondenheid is en dat je mens-zijn groter is dan het gebied van je ego. Deze bewustwording kan leiden tot diepgaande innerlijke vrede en een gevoel van eenheid met alles om je heen.

Deze speciale Reiki cursus tweede graad wordt gegeven door de ervaren Reikimaster Rolf Holm, bijgestaan door de deskundige Reikimaster Roy Salomons. De cursus vindt plaats op een zaterdagmiddag en een volledige zondag in het prachtige Hilversum. Tijdens het eerste deel krijg je de symbolen en leer je over hun betekenis en toepassing. Daarna volgt de inwijding, een bijzonder en transformerend moment waarin je verbonden wordt met de energie van Reiki 2. Vervolgens oefen je met het gebruik van de symbolen en krijg je uitgebreide uitleg over de verschillende technieken.

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier of stuur ons een e-mail naar info@roysalomons.nl om je interesse te tonen en op de aanmeldingslijst te worden gezet.

Datum: 25 & 26 november 2023

Kosten: €500 per persoon

Aarzel niet om je in te schrijven en jezelf te verrijken met de kracht van Reiki 2. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzondere cursus!

[Inschrijvingsformulier] onderaan dit bericht 🙂

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij om zeker te zijn van je plek!

Voor meer informatie, bezoek de originele website van Usui Shiki Ryoho [website] of neem contact met ons op via het [06-36064274]. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. We hopen je binnenkort te zien!

Met liefdevolle groeten, Het Reiki 2 Team

Rolf en Roy

tweede graad

  • Date & Ticket
  • Attendee Info
  • Betaling
  • Complete
Deelname
EUR
Available Tickets: 3
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Gegevens

Datum

25 - 26 nov

Urenschema

Dag 1

10:00 - tot
13:00
De eerste dag, kennismaking en symbolen leren

Dag 2

13:00 - tot
17:30
Dag programma tweede graad

Tijd

10:00 - 17:30

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS