Cursus tweede graad (opleiding) REIKI 2

Reiki 2. De initiatie in de tweede graad geeft je toegang tot een geheel nieuw gebied dat we het gebied van de tweede graad noemen. Het is een gebied waarin en waarmee je Reiki op afstand kunt versturen/verzorgen. Ook leren we je hoe je er een krachtige mental-healing mee kunt geven. Aan een ander, maar ook aan jezelf, waardoor je hart en je hoofd meer gaan samenwerken. Je denken zachter wordt, met meer liefde, ook over jezelf.

De ervaring is dat tijd in het gebied van de tweede graad anders wordt ervaren. Je kunt zelfs Reiki behandelingen heen en weer in de tijd sturen. Bijvoorbeeld naar je geboorte of het sollicitatie gesprek van morgen.

Je zou kunnen zeggen dat het een mystiek gebied is en dat je daar met de tweede graad toegang tot krijgt. Het verbreedt je bewustzijn. We leren je de symbolen van de tweede graad waarmee je toegang krijgt tot dat gebied.

Met de tweede graad begint jouw actieve spirituele ontwikkeling. Veel mensen ervaren na het doen van de tweede graad een versterking van de eigen energie. Bij de tweede graad leren we je de bijbehorende mantra’s en mudra’s. Het is een bijzondere manier om je heelkunst te verdiepen.

De tweede graad brengt je op mysterieuze manier nog dichter bij de non-duale aard van jezelf. Het leert je dat er een onderlinge verbondenheid is en dat je mens-zijn groter is dan het gebied van je ego.

Cursus vorm:
Deze Reiki cursus tweede graad is een speciale versie, het bestaat deze keer uit een zaterdagmiddag en een zondag de hele dag daarop volgend in Hilversum. In het eerste deel krijg je de Symbolen. Gedurende de dag, de Inwijding en het beoefenen en de uitleg daarvan.

Mail ons als je hier geintresseerd in bent, dan zetten we je op de aanmeldingslijst.

De kosten voor deze tweede graads cursus is 500 euro per persoon.

Deze tweede graad cursus wordt gegeven door Rolf Holm en Roy Salomons zal Rolf assisteren bij deze cursus.

Aanmelden kan via een inschrijving van onderstaande formulier of door een mail te sturen naar emailadres: info@roysalomons.nl.

  • Date & Ticket
  • Attendee Info
  • Betaling
  • Complete
Deelname
EUR
Available Tickets: 3
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Gegevens

Datum

25 - 26 mrt

Urenschema

Dag 1

10:00 - tot
13:00
De eerste dag, kennismaking en symbolen leren

Dag 2

13:00 - tot
17:30
Dag programma tweede graad

Tijd

10:00 - 17:30

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS