Cursus tweede graad REIKI 2 – ontdek de Transformatie van Reiki 2

Ontdek de Kracht van Reiki de tweede graad- Leer het het gebied van de tweede graad kennen!

Bent je geïnteresseerd in het verdiepen van je kennis van Reiki? De Reiki 2 cursus biedt een uitbreiding van de vaardigheden die je in de Reiki 1 cursus hebt opgedaan. Deze cursus omvat het leren over de afstandsbehandeling en mentale healing, zowel voor jezelf als voor anderen.

In Reiki 1 hebt je geleerd om deze energie te kanaliseren en toe te passen voor een zelfbehandeling en het behandelen van anderen. Reiki 2 de tweede graad biedt verdere technieken voor het bevorderen van het herstellend vermogen van het bewustzijn, en wordt gezien als een belangrijke stap in de spirituele ontwikkeling.

Een kenmerk van Reiki 2 is de mogelijkheid om Reiki-energie op afstand te verzorgen, wat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden, zoals het ondersteunen van jezelf of anderen in specifieke situaties. De cursus behandelt ook het geven van een mentale healing, wat kan helpen bij het aanpakken van emotionele en mentale uitdagingen.

De cursus introduceert ook de symbolen van de tweede graad, die je zullen helpen in het proces van bewustzijnsverruiming en het begrijpen van de verbondenheid van het universum. De deelnemers leren de bijbehorende mantra’s en mudra’s, wat een toevoeging is aan de heelkunst en een volgend leren met zich meebrengt.

De Reiki 2 cursus wordt gegeven door Roy Salomons en vindt plaats over een periode van een vrijdagavond en een zaterdag in Enschede. Het omvat het leren van de symbolen, hun betekenis en toepassing, gevolgd door een inwijdingsceremonie en praktische oefeningen.

Om je in te schrijven voor de cursus, kunt je het formulier op deze website invullen of een e-mail sturen naar info@roysalomons.nl.

De kosten voor de cursus bedragen €600 per persoon.

Investering in jezelf:

  • Cursuskosten: €500 per persoon
  • Bijdrage in de kosten: €100
  • Totaal: €600

Voor meer informatie kunt je de website van Usui Shiki Ryoho bezoeken of contact opnemen met Roy Salomons op [06-36064274]. We zijn beschikbaar voor eventuele vragen en om je te helpen bij je verdere ontwikkeling in Reiki.

Tijden:

Vrijdagavond 19:30 tot 22:00

Zondagmiddag 12:00 tot 16:30

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al zijn ingewijd in de eerste graad van Usui Shiki Ryoho door Roy Salomons, ben je opzoek naar een Reiki 1 eerste cursus klik dan op deze interne link, Reiki 1 cursus.

tweede graad

  • Date & Ticket
  • Attendee Info
  • Betaling
  • Complete
Deelname
EUR
Available Tickets: 9
Het Deelname ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Gegevens

Datum

13 - 15 dec

Urenschema

Vrijdagavond

19:30 - tot
22:00
De eerste avond, kennismaking, vragen bespreken, symbolen overdracht.

Zondagmiddag

12:00 - tot
16:30
Dag programma tweede graad, inwijding, mental healing behandelmethode, afstandsbehandeling, certificaat.

Tijd

19:30 - 16:30

Kosten

€600,00

Organisator

Organisator

Roy Salomons
Telefoon
+31636064274
Email
info@roysalomons.nl
Website
https://roysalomons.nl/

Locatie

Van Limborchstraat 33
7521 DS Enschede NETHERLANDS